Pırlanta taşının faydaları

12.01.2014 tarihinde yayınlandı. 9985 kez görüntülendi.

Pırlanta taşının faydaları nedir? Pırlanta taşı özellikleri nedir? Pırlanta taşı nasıl anlaşılır ? Pırlanta taşı fiyatları nasıldır ?Sorularının cevaplarını bulacağınız bu makalemizi mutlaka okumalısınız.Bu Pırlanta taşı özellikleri bilimsel olarakta kanıtlanmıştır.

Pırlanta taşılarının özelliklerinden bahsedecek olursak;

Pırlanta taşı  saydam ve yarı saydam halde bulunan renksiz veya karışık renkte bulunan bir taştır. Parlak ve ışıltılı görüntüye sahip bir taştır. Pırlanta taşı eşit ölçülü kristal yapılı saf karbondan oluşur. Pırlanta taşı sadece başka bir Pırlanta taşıyla kesile bilir. Elmas, Kral taş ve Pırlanta isimleriylede bilinir.Başlıca Avustralya, Gana, Zaire, Rusya, Amerika, Brezilya, Güney Afrika ve Hindistan gibi ülklerden çıkarılır. Taşlar arasında en değerli ve keskin olan taştır. Bu gibi Pırlanta taşı özellikleri bilinmektedir.

Pırlanta taşı fiyatları çok yüksek olan bir taştır. Dünyada en pahalı taşlardandır. Pırlanta taşı nasıl anlaşılır? Bu soruya verilebilecek tek cevap vardır. Elmas taşı çok pahalı bir taştır ve bu taşın orjinalliği laboratuar ortamı dışında anlaşılması çok zor olan bir taştır. Ancak şu özelliğiyle elmas olup olmadığı hakkında ufak bir fikir sahibi olabilirsiniz bu özellik elmas taşı geceleri parlar zifiri karanlıkta bile parıltısıyla fark edersiniz.

Pırlanta taşının faydalarından bahsedecek olursak;

Pırlanta taşı Beyin fonksiyonlarını, kişilikteki blokajı ortadan kaldırır. Temel bir tedavi edici nitelikteki bir taştır. Bedeni  temizler, negatif kuvvetleri yok eder. Beden, ruh, zihin üçlüsünü birleştirir ve bütünleştirir. Saflığın, bolluğun,neşe ve sadakatin simgesidir. Aşkta, macerada ve finansal girişimlerde şans getirdiğine inanılan bir taştır. Taşıyan kişiye işlerinde başarılı olmayı sağlar. Kişiye cesaret veren bir taştır. Korkutucu rüyalardan kurtulmamıza yardımcı olur.  Zehrlenmelerden ve büyüden koruduğuna inanılan bir taştır. Bu gibi Diamond(pırlanta) taşının faydaları bilinmektedir.

Diamond taşının yararları bunlar olarak  bilinmektedir asıl şifa rabbimizden gelir.Bu gibi tedavi araçları sadece vesiledir.Yüce rabbimiz bir derde bin derman verdik diye buyurmaktadır.Belki rahatsızlığınızın şifasının vesilesi budur beklide değildir.Bizlerin kul olarak yapması gereken rabbimizin sebeplerine sarılmak bizlere sunduğu şifa kaynaklarını denemektir.Tedbirimizi alalım şifa allahtandır.Şüphesiz o her şeyin iyisini bilendir.İnşallah rabbim bütün hastalıkların şifasını en kolay şekilde bulmayı nasip eder.

Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz 

Kategoriler : Taşlardaki şifa
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...