Gerçek kore yeşimi nasıl anlaşılır

22.11.2014 tarihinde yayınlandı. 10340 kez görüntülendi.

  Kore yeşimi bilekliğin orjinal olduğu nasıl anlaşılır ? Gerçek kore yeşimi nasıl anlaşılır ? Kore yeşiminin sahtesi nasıl anlaşılır ? Orjinal kore yeşimi bileklik nasıl anlaşılır ? Orjinal kore yeşimi nereden alınır ? Sorularının yanıtlarını makalemizde bulabilir ve kore yeşimi hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kore yeşimi bilekliğin orjinal olduğu nasıl anlaşılır ;

       Kore yeşiminin orjinal olup olmadığını anlayabilmek için öncelikle kore yeşminin yapısını bilmemiz gerekmektetir. Kore yeşimi içersinde magnezyum, kalsiyum, sodyum ve demir gibi birçok bileşen barındırmaktatır. Mıknatısların demirleri çektiğini hepimiz bilmekteyiz. Kore yeşiminin yapısında da önemsencek miktarda ham demir bulunmaktatır. Buradan yola çıkarak bir beyin fırtınası yapacak olursak kore yeşimlerinin mıknatıslar tarafından çekileceğini anlarız.  Bu makaleyi yayınlama amacımız herkezin kolaylıkla yapabileceği orjinallik  testi yöntemini öğretmektir.

Gerçek kore yeşimi nasıl anlaşılır, Kore yeşiminin sahtesi nasıl anlaşılır ;

       Herkezin kolaylıkla bulabileceği bir mıknatıs yardımıyla test etmeye başlayacak olursak. Elinizde bulunan kore yeşimi ürünü mıknatısa tuttuğumuzda sizlerinde görmüş olacağınız gibi yapısında bulunan  demir sayesinde orjinal kore yeşimi ürünler, kore yeşimleri mıknatıslar tarafından kolaylıkla çekilmektetir. Eğer mıknatıs tarafından çekilmiyorsa bu ürün orjinal değildir. Kore yeşiminin orjinal olup olmadığını anlamanın en basit yolu bu testir. Önemli bir hatırlatma yapacak olursak testi yaptığınız mıknatısların çekim gücünün basit bir demiri çekebilecek güçte olması gerekmektetir. Bunu belirtmemin sebebi bazı mıknatısların yüzde yüz saf demiri bile çekmekten aciz olduklarını ve bu tür mıknatısların sizi yanıltacağını bildirmektir. Ayrıca kore yeşimi yapısı bakımından yüzde yüz demirden oluşmadığından çekim gücü zayıf olan mıknatıslarla yapılan test sağlıklı olmayabilir. Değinmek istediğim bir diğer nokta ise  bazı merkezlerde insanları kandırıp kore yeşimlerini değerinin üzerinde satabilmek için bazı hilelere başvurulduğu müşterilerimiz tarafından bildirilmektetir. Bu merkezlerde elektronik mıknatıs vb. hileli mıknatıslarla basit bir düğme veya hile yardımıyla 150 tl ye firmamızdan almış olduğunuz ürünlerin mıknatıs tarafından çekilmediğine inandırdıktan sonra, kendi ürünlerini mıknatısların çektiğine inandırıp 300-500 tl gibi fiyatlarla aynı ürünleri satmakta olduklarını öğrendik. Bu hilelerin en basit bir tanesi elektronik mıknatıstır. Bu mıknatıslar fişi çekildiğinde veya düğmesi kapatıldığında mıknatıslık özelliğini yitirmektetirler ve hiç bir demiri çekmezler. Siz almış olduğunuz kore yeşimi aksesuarları iyi bir niyetle bu merkezlere kontrole götürdüğünüzde, götürmüş olduğunun aksesuarları ,kapalı olan yani mıknatıslık özelliğini kaybetmiş olan bu elektronik mıknatısa tuttuklarında doğal olarak ürünleri çekmeyecektir. Bu olaydan sonra sizin yaşamış olduğunuz şoku kullanarak, sizi aldatıldığınıza inandırmak için süslü cümlelerle oyalarken gizlice takmış oldukları veya düğmesine basarak aktif hale getirdikleri elektronik mıknatısa kendi ürünlerini tutarak ürünlerinin çekildiğini size göstererek sizi aldatmaktatırlar ve size güven ve samimiyet vererek size aynı ürünleri yüksek miktarlarda satmaktatırlar.Hatta sizin daha önce aldığınız orjinal aksesuarları sahte diyerek size o ürünleri attırarak zararınızı arttırmaktatırlar.

Orjinal kore yeşimi nereden alınır ;

       Aslında bu makaleyi bir nevi halkımızı bilinçlendirmek ve halkımızın maduriyetini gidermek için yazmış bulunmaktayız. Siz siz olun almış olduğunuz ürünleri bu merkezlerde test ettirmeden önce kendi mıknatısınızla bu testi yapın. Bu testi yaptıktan sonra bu firmalarda teste soktuğunuzda firmaların sahtekarlıklarını daha iyi anlıyacaksınız. Firmamız bütün ürünlerine yüzde yüz orjinallik ve geri iade garantisi vermektetir. İstediğiniz ürünü 7 gün içerisinde iade edip paranızı geri alabilirsiniz. Orjinal kore yeşimi ürünleri geri iade garantisiyle firmamızdan temin edebilirsiniz. Hepinize sahte ürünlere karşı tedbirli olamanızı ve sahte ürünleri almamanızı tavsiye ederiz. Ayrıca fırsatçılara inanıp ürünlere değerinin çok üzerinde fiyatlara alıp paranızı çöpe atmayın.

 

HERKESİN KOLAYLIKLA YAPABİLECEĞİ BİR TEST İLE KORE YEŞİMİNİN ORJİNALLİK TESTİ NASIL YAPILACAĞINI ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEO'YU İZLEYEBİLİRİSİNİZ.

 

YEŞİM TAŞI ÜRÜNLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
Kategoriler : Taşlardaki şifa
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...