Burçların uyumu

11.01.2014 tarihinde yayınlandı. 22212 kez görüntülendi.

Hangi burç hangi burçla iyi anlaşır? Hangi burçlar hangi burçlarla anlaşamaz? Soruların yanıtını bulmak ve burçların uyumluluğu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz Caferi sadık?ın kitabından derlediğimiz bu makalemizi okuyunuz.

Hangi burç hangi burçla iyi anlaşır;

Koç burcu ikizler burcuyla uyumlu ve dosttur.Boğa burcu yengeç burcuyla uyumlu ve dosttur.İkizler burcu aslan burcuyla uyumlu ve dosttur.Yay burcu kova burcuyla uyumlu ve dosttur.Başak burcu akrep burcuyla uyumlu ve dosttur.Terazi burcu yay burcuyla uyumlu ve dosttur.Oğlak burcu balık burcuyla uyumlu ve dosttur.Kova burcu koç burcuyla uyumlu ve dosttur.Balık burcu boğa burcuyla uyumlu ve dosttur.Akrep burcu ikizler burcuyla uyumlu ve dosttur. Bu bahsettiğimiz burçlar kendi aralarında uyumlu olan burçlardır.Bu burçlara sahip insanlar birbirleriyle uyum içinde birbirlerini tamamlayarak yaşarlar.Bu burçlar arasında dostluk bağlarıda kuvvetlidir.

Hangi burçlar hangi burçlarla anlaşamaz;

Koç burcu yengeç burcuyla uyumlu olmayan zıt burçlardır.Başak burcu yay burcuyla uyumlu olmayan zıt burçlardır.Akrep burcu kova burcuyla uyumlu olmayan zıt burçlardır.Yay burcu balık burcuyla uyumlu olmayan zıt burçlardır.Oğlak burcu koç burcuyla uyumlu olmayan zıt burçlardır.Balık burcu ikizler burcuyla uyumlu olmayan zıt burçlardır.Bu burçlar genellikle birlikte uyumsuz burçlardır.Bu burçlara sahip olan insanlar birbirleriyle anlaşamaz ve sürekli sorun yaşarlar.Bu burçlar sahip insanlar genellikle birbirlerini sevmez ve aralarında uyum olmaz,aralarında dostluk bağları kurulma ihtimali düşüktür genellikle bu burçlara sahip insanlar birbirlerine düşmandır.

Tabiki bu burçların uyumu arasında istisnalar olabilir.Burçların uyumları değişebilir, uyumlu burçlar gerçek hayatta birbirleriyle uyumsuz olabilir, uyumsuz burçlarda uyumlu olup dost olabilirler. Bu burçların uyuşması, bu burçlara sahip insanların genellikle aralarındaki karakter uyumlarına göre belli olur.

Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz .

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...