Doğal taş bileklik

14.01.2014 tarihinde yayınlandı. 4470 kez görüntülendi.

Doğal taş bileklik fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ve doğal taş bileklik satın almak için satış sitemizi ziyaret edin ve bu sitemizden taşların hem faydaları okuyup hemde satın alabilirsiniz.

Tarih boyunca kadınlar arasında vazgeçilmez bir takı unsurudur bileklik. Ancak bu bileklikler arasında taş bilekliklerin yeri daha ayrıdır. Kadınların güzelliğine güzellik katan ve aynı zamanda vücuda sağladığı faydalarıyla kadınlar arasında  vaz geçilmez bir unsur olmuştur taş bileklikler. Bileklikler yapımında kullanılan maddelere göre ayrıcalık gösterir. Bir çok maddeden bileklik yapılır ancak taş bilekliklerin yeri ayrıdır. Bunun sebebi  taş bilekliklerin estetik görünümü ve en önemlisi doğal taş bilekliklerin vücuda sağladığı faydalardan kaynaklanmaktadır. Doğal taşlar tarih boyunca insanlar arasında tedavi olarak kullanılmıştır. Eski çağlarda taşlar alternatif tıp olarak kullanılırdı ve o günlerden bu güne insanoğlu taşların faydalarını hep bilmektedir ve kullanmaktadır. Peygamber efendimiz (s.a.v) akik taşını kullanmıştır ve ümmetine faydalarından bahsetmiştir bununla ilgili hadisleri akik taşının faydaları bölümünden sitemizden okuya bilirsiniz. Peygamber efendimizin bu hadisleri taşlardaki şifaları kanıtlar niteliktedir.

  Doğal taşların faydasının görülmesi için kişinin bunları bizzat kullanması ve vücuduna temas ettirmesi gerekmektedir. Günümüzde bu taşlardan bir çok aksesuar yapılmakta bu aksesuarlardan kadınlar için üretileni ise bileklik, kolye, kolye ucu vb. Taş bileklikler güzel görünümü ve kullanım zevkinin yanı sıra vücuda verdiği faydaylada ekstra katkıda bulunmaktadır. Doğal taşlar bir çok hastalığa iyi gelmektedir bunların özelliklerini sitemizden okuya bilirsiniz.Bu özellikler bilim insanlarının tezlerinden uyarlanmıştır.

  Doğal taş bileklikler günümüzde çok yaygın olarak bulunmaktadır. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte taşların işlenişi kolaylaştı bileklik çeşitliliği arttı ancak buna bağlı olarak taş bilekliklerin sahteleride üretilmeye başladı. Bu taş bileklikler ucuz değersiz taşların yüksek ısılarda değerli taşın renginde boyanmasıyla elde edilmektedir. Bu işlem öyle ustaca yapılmaktadır ki orijinal bileklikle hiçbir şekilde ayırt edilmemektedir. Bileklik alırken bu unsurlara dikkat edilmektedir güvenilir ve ürün orjinallik garantisi veren firmalardan tesbih almaya özen gösterin. Ayrıca ucuz taş bilekliklere yönelmeyin atalarımızın deyimiyle'' ucuz etin yahnisi yavan olur.''Ucuz taş bileklikler çoğunlukla sahte olmaktadır. Kullanılan taşın faydasını göre bilmek için orijinal ürünler kullanın.

        Doğal taşların faydaları vardır. İnsan oğlu bu, doğal taşların etkilerini dünyada var olduğundan beri kullanmıştır. Öncelikle şunu belirtmeliyim her şeyin başında inanç gelmektetir. Her konuda fayda görmek istiyorsanız o iş hakkında inançlı olmalısınız. Eğer doğal taşların etkileri hakkında olumsuz düşünceniz varsa bir taş parçasımı bana iyi gelecek diye düşünürseniz o küçümsediğiniz şeyin faydasını göremezsiniz. Bu taşları kullanmaya başladığınızda inşallah bu taş benim bu hastalığıma iyi gelecek diye kullanacaksınız sadece taş olarak değil hertürlü kullandığınız şifa kaynaklarınıda aynı düşünceyle kullanacaksınız ve inşallah faydasını bulacaksınız. Ancak şunuda belirtelim bu doğal taşlar sihirli bir değnek değildir taşı kullandınız bu hastalığınız kesin geçecek diye beklememek gerekir. Çünki hiçbir hastalığın çözümü kesin değildir hep olmama ihtimali vardır. Örnek vericek olursak kanser tedavisi gören herkez kemo terapiye girer. Kanser haslarının tedavisi kemo terapiyle ve çeşitli ilaçlarla yapılır ancak herkez kesin olarak kurtulmaz kimisi için yapılan bu tedavi olumlu olur ve hastalıktan kurtulur şifa bulur, kimisi ise şifa bulamaz. Rabbimiz bir derde bin derman verdik buyurmaktatır. Az önceki örnekte de belirttiğimiz gibi kurtulan kişinin dermanı o tedavi olmuştur kurtulamayanın ise dermanı başka tedavilerdedir. Şifa allahtantır. Taşların faydaları bilimsel olarak bilindiği ve tedavilerde kullanıldığı gibi dinimizde de bazı taşlara işaret edilmiştir. Bu taşlar rahman suresinde bahsi geçen zümrüt ve mercan taşı cennet taşı olarak geçer rabbimiz cenneti bu taşlarla süslediğini belirtir. Akik taşı ve turkuaz hadislerde övülen bir taştır. Özellikle akik taşını peygamber efendimiz bizzat kullanmış ve ümmetine de tavsiye etmiştir. Akik taşı kullanmak sünnettir. (Bu taşlarla ilgili bazı hadisleri islamda akik taşı makalemizden okuyabilirsiniz.) Kısacası doğal taşlar şifa vesilesidir faydaları vardır bu bir gerçektir ancak herkeze iyi gelecek sihirli bir değnek  gibi herkezi hemen iyi edecek diye bir şeyde yoktur. Bu taşlardan şifa bulan insan çoktur şifa bulamayanlarda çoktur. Bizim kul olarak görevimiz rabbimizin bize sunduğu şifa kaynaklarını deneyerek bize iyi gelecek şifa kaynağını bulmaktır. Tedbirimizi alalım ondan sonra tevekkul edelim. İnşallah herkez hastalıklarının şifasını en kısa zamanda ve kolay şekilde bulur.

NOT : SİTEMİZİN BÜTÜN ÜRÜNLERİNE ORJİNALLİK GARANTİSİ VERİLMEKTEDİR.

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...