Pembe kuvars taşı bileklik

13.05.2015 tarihinde yayınlandı. 2083 kez görüntülendi.

  Pembe kuvars taşı bileklik fiyatları nedir ? Pembe kuvars taşı bileklik faydaları nelerdir ? Sorularının yanıtını bulmak ve pembe kuvars taşı hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için makalemizi okuyunuz.

Pembe kuvars taşı bileklik faydaları ;

     Pembe kuvars taşı bileklikler orjinal pembe kuvars taşlarından üretildiği için pembe kuvars taşının etki ve faydasını göstermektetir. Pembe kuvars taşının psikolojik ve fiziksel faydaları şunlardır ;

    Böbrek ve akciğerler için çok faydalı bir taştır. Bedenin ısı sistemi ve kalp için faydalı bir taştır. Ametist taşı gibi pembe kuvars aşk taşıdır. Pembe kuvars taşı ametist taşıyla çok uyumlu bir taştır. Pembe kuvars ve ametist  beraber kullanılırsa aklı güçlendirerek, kalbi korur.  Duyarlılıkları dengeleyen bir taştır. Öz güveni arttırır. Beyin fonsiyonlarını uyaran bir taştır bu özelliğiyle beynimizin daha rahat çalışmasını sağlayan bir taştır. Zihinsel konsantrasyonu arttıran bir taştır. Baş ağrılarına karşı etkili bir taştır. Sindirim sistemini düzenleyerek daha rahat çalışmasını sağlar. Kan dolaşımını düzenleyen bir taştır. Ayrıca kan hastalıklarına da iyi gelir. Gözlere faydalı bir taştır. Bir çok kuvars taşında olduğu gibi pembe kuvars taşı da radyasyonu toplar. Çevredeki negatif elektiriği toplayarak yok eder ve ortama pozitif elektrik verir.

Pembe kuvars taşı bileklik fiyatları ;

        Pembe kuvars taşı bileklik fiyatları pembe kuvars taşının gıramına ve pembe kuvars taşı takının işlenişine göre değişmektetir. Gerçek  pembe kuvars taşı bileklik fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak ve pembe kuvars taşı bileklik modellerini inceleyip pembe kuvars taşı bileklik satın almak için satış sitemizdeki ürünleri inceleyiniz. Toptan pembe kuvars taşı bileklik alımlarında toptan fiyat uygulanır. Toptan pembe kuvars taşı bileklik almak için irtibata geçiniz.

       İnsanlar tarih boyunca görünüşüne estetiklik katmak ve güzelliklerin arttırmak için çeşitli araçları kullanarak takılar yapmışlardır. İlk takı kullanımı, Güney Afrika 'da milattan önce 75.000 yılına ait kalıntılarda kabuktan yapılmış olan kolye ile başlamıştır. XVII. Yüzyılına kadar küpe hem kadın hem erkek tarafından kullanılmaktaydı. İnsanlar bu takı çeşitlerini değişik amaçlarla kullanmıştır. Bazı takılar kötü ruhlardan korunma aracı bir tılsım olarak kullanılmıştır. İnsanların takıları süslenme aracı olarak kullanımı ilk olarak eski Mısır döneminde olmuştur. Mısırlılar bu takıları çeşitli boncuklar ve doğal taşlardan yapmıştır. Daha sonraları bu takılar, yaygın olarak doğal taşlardan ve çoğunlukla değerli doğal taşlardan oluşmaktaydı. Mısırlılarla başlayan doğal taştan yapılan takılar eski Yunanlılar ve Romalılar arasında çokça gelişmiştir ve kullanımları yaygınlaşmıştır. Rivayetlere göre Caligula'nın eşi misafirliğe bir kaç kilo değerli ve yarı değerli çeşitli doğal taşlar takarak gidermiş, Caligulanın kendisi ise çeşitli doğal taşlarla süslenmiş elbise ve ayakkabılar giyermiş. Hatta Caligula atlarını ve hayvanlarını bile altından yapılmış yemliklerde doyururmuş. Doğal taşların enerjileri ve insan vücuduna etkileri tespit edildikçe doğal taşlar hastalıkların tedavisinde kullanılmak üzere takılar yapılarak kullanılmıştır. Günümüzde de çeşitli fiziksel ve psikolojik hastalıkların tedavisinde bu doğal taşlar kullanılmaktatır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerimde de bazı doğal taşlara işaret edilmiştir. Aynı zamanda da peygamber efendimiz hz.Muhammed (s.a.v) tarafından da bazı taşlar övülmüş , kullanılmış ve hadislerle ümmetine tavsiye etmiştir. Doğal taşları vücudunuzda çeşitli takı olarak ve evlerinizde aksesuar olarak kullarak faydalarından yararlanabilirsiniz. Pembe kuvars taşı bilekliği de hem estetik görünmek hemde faydasını görebilmek için kullanabilirsiniz.

       Ayrıca firmamızda bulunan her ürününde orjinallik garantisi bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmanızı tavsiye ederiz.

     Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz.

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...