Moldavit

6.05.2014 tarihinde yayınlandı. 4669 kez görüntülendi.

  Moldavit taşı fiyatları nelerdir ? Nereden moldavit taşı satın alınır ? Sorularının yanıtını bulabileceğiniz ve moldavit taşı hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceğiniz bu makalemizi okuyunuz.

Moldavit taşı özellikleri ;

       Moldavit taşı moldavit ismini Çek cumhuriyatinin moldau river bölgesinden almaktatır. Moldavite taşı yaklaşık olarak 15 milyon yıl önce dünyaya düşen meteor tarafından dünyaya gelmiştir. Dünya dışı bir taş olması sebebiyle az bulunan, az bulunduğu için pahalı ve oldukça değerli bir taştır. Moldavit taşı siyah, yeşil ve kahverengi renklerinde bulunan bir doğal taştır. Moldavit taşının sertlik derecesi 5,5 olarak bilinmektetir. Tektit kırılmış camsı parçalardan oluşan bir gök taşıdır. Moldavit taşı ise yeşil tektitin ticari adına denmektetir. Tektitlerin ömürleri 1 milyon yıl ile bir milyar yıl olarak tespit edilmiştir. Tektitler mikroskopik küçüklükten portakal büyüklüğüne göre değişmektetir. Alüminyumdioksit ve silisyumdioksitin birleşiminden oluşan bir doğal taştır. Tırtışlı, ufak ufak kabarcıkların olduğu bir yapıya sahiptir. Bu kabarcıkaların sebebi atmosferden içeri girerken anı ısı artışından kaynaklanmaktatır. Moldavit taşı oldukça az bulunan bir doğal taş türüdür ve bu sebepten dolayı moldavit taşı oldukça pahalıdır.

Moldavit taşı faydaları ;

       Moldavite taşı ruhsal iletişim kurmamıza yardımcı olan bir doğal taştır. Yaşamınızdaki ruhsal bozuklukların yoğun olduğunu hissettiğinizde ve bu bunalımlardan kurtulmak istediğinizde bu taşı kullanın ve ruhsal anlamda rahatlama hissedin. Her anlamda değişmemize, yenilenmemize yardımcı olan bir doğal taştır. Enerjisi oldukça yüksek bir taştır. Bu taşı kullanan insanların çocuk sahibi olabilme şansının fazla olduğu söylenmektetir. Şevkat ve merhamet duygusunu artmasına yardımcı olan bir taştır. Anlama kabiliyetinin artmasına yardımcı olur. Pozitif düşünmeyi geliştiren, yaşamımızı bu düşünceye göre düzenlememize yardımcı olan bir taştır. Verdiği enerjiyle beden kuvvetini arttırarak kişiye canlılık veren bir doğal taştır. Hafızamızı değişik düşüncelerden, karmaşık düşünelerden kurtarmamıza, zihnimizi temizlememize yardımcı olur. Bedendeki kötü enerjilerin toplanarak toprağa aktarılmasına yardımcı olan, kötü enerjileri topraklama yapan bir doğal taştır.

Moldavit taşı fiyatları ;

       Moldavit taşı fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilmek ve moldavit taşı satın almak için satış sitemizdeki irtibat numaralarımızdan bize ulaşarak moldavit taşı satın alabilirsiniz. NOT : Moldavit taşı satışı firmamızda bulunmaktatır ancak satış sitemizde görselleri bulunmamaktatır satın almak isterseniz bize irtibat numaralarımızdan ulaşın.

       Doğal taşların faydaları vardır. İnsan oğlu bu, doğal taşların etkilerini dünyada var olduğundan beri kullanmıştır. Öncelikle şunu belirtmeliyim her şeyin başında inanç gelmektetir. Her konuda fayda görmek istiyorsanız o iş hakkında inançlı olmalısınız. Eğer doğal taşların etkileri hakkında olumsuz düşünceniz varsa bir taş parçası mı bana iyi gelecek diye düşünürseniz o küçümsediğiniz şeyin faydasını göremezsiniz.

       Bu taşları kullanmaya başladığınızda inşallah bu taş benim bu hastalığıma iyi gelecek diye kullanacaksınız sadece taş olarak değil hertürlü kullandığınız şifa kaynaklarını da aynı düşünceyle kullanacaksınız ve inşallah faydasını bulacaksınız.

        Ancak şunuda belirtelim bu doğal taşlar sihirli bir değnek değildir taşı kullandınız bu hastalığınız kesin geçecek diye beklememek gerekir. Çünkü hiçbir hastalığın çözümü kesin değildir hep olmama ihtimali vardır. Örnek vericek olursak kanser tedavisi gören herkez kemo terapiye girer. Kanser haslarının tedavisi kemo terapiyle ve çeşitli ilaçlarla yapılır ancak herkez kesin olarak kurtulmaz kimisi için yapılan bu tedavi olumlu olur ve hastalıktan kurtulur şifa bulur, kimisi ise şifa bulamaz. Rabbimiz bir derde bin derman verdik buyurmaktatır. Az önceki örnekte de belirttiğimiz gibi kurtulan kişinin dermanı o tedavi olmuştur kurtulamayanın ise dermanı başka tedavilerdedir. Şifa allahtantır.

        Taşların faydaları bilimsel olarak bilindiği ve tedavilerde kullanıldığı gibi dinimizde de bazı taşlara işaret edilmiştir. Bu zümrüt, inci ve mercan taşı,bu taşlar rahman suresinde geçer rabbimiz nimetlerinden bahseder. Bir başka  ayette de cenneti bu taşlarla süslediğini belirtir. Akik taşı ve turkuaz hadislerde övülen bir taştır. Özellikle akik taşını peygamber efendimiz bizzat kullanmış ve ümmetine de tavsiye etmiştir. Akik taşı kullanmak sünnettir. (Bu taşlarla ilgili bazı hadisleri islamda akik taşı makalemizden okuyabilirsiniz.) Kısacası doğal taşlar şifa vesilesidir faydaları vardır bu bir gerçektir ancak herkese iyi gelecek sihirli bir değnek  gibi herkesi hemen iyi edecek diye bir şeyde yoktur. Bu taşlardan şifa bulan insan çoktur şifa bulamayanlar da çoktur. Bizim kul olarak görevimiz rabbimizin bize sunduğu şifa kaynaklarını deneyerek bize iyi gelecek şifa kaynağını bulmaktır.

        Tedbirimizi alalım ondan sonra tevekkul edelim. İnşallah herkes hastalıklarının şifasını en kısa zamanda ve kolay şekilde bulur.

        Ayrıca firmamızda bulunan her ürününde orjinallik garantisi bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmanızı tavsiye ederiz.

        Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz.

Kategoriler : Taşlardaki şifa
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...