Migrene iyi gelen taş

15.01.2014 tarihinde yayınlandı. 32572 kez görüntülendi.

Migrene iyi gelen taş hangisidir? Migrene iyi gelen doğal taşlar hangileridir? Sorularının yanıtını bulabilmek ve ametist taşıyla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için makalemizi okuyunuz.

Migren için iyi gelen taşlar ;

En etkilisi ametist, diğer turkuaz ve inci taşları da azda olsa baş ağrısına etkilidir. Ancak migren iyi gelen taş arıyorsanız ametist taşını kullanın.

İşlenmemiş ametist taşının faydaları ile işlenmiş ametist taşının etkileri faydaları aynıdır. Ametist taşının temizlenmesi; bir müddet toprağa gömülerek ya da sirkeli suyla yıkanarak yapılmaktatır.

Ametist taşının, Amethyst kelimesinden dilimize geçmiştir. Halen daha birçok kişi tarafından amethyst taşı olarak bilinmektedir.

Ametist taşının faydaları

Ametist taşı'nın üzerinde bilim adamları tarafından yapılan çalışmalar ve deneyler sonucunda insan üzerindeki şu etkileri  tespit edilmiştir.Topladığı negatif elektrik yükünü pozitif elektrik yüküne çevirir. Depresyona karşı iyi gelir. Migren için iyi gelen taşlar arıyorsanız size önereceğimiz en etkili taş ametisttir.Şifa bakımından en güçlü taşlardan olan ametist taşı cilt rahatsızlıklarına, alerjik, Migren, baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıklarına şifalıdır. Uykusuzluk çekenlerin uykusuzluklarına faydalıdır. Ametist taşı enerji dolu bir taşdır.Ametist taşının özellikleri bakımından en güçlü taşlardan bir tanesidir. Ametist taşının en etkili özelliklerinden birisi Migrene iyi gelen taş olmasıdır.

NOT :Doğal taşların faydaları vardır. İnsan oğlu bu, doğal taşların etkilerini dünyada var olduğundan beri kullanmıştır. Öncelikle şunu belirtmeliyim her şeyin başında inanç gelmektetir. Her konuda fayda görmek istiyorsanız o iş hakkında inançlı olmalısınız. Eğer doğal taşların etkileri hakkında olumsuz düşünceniz varsa bir taş parçasımı bana iyi gelecek diye düşünürseniz o küçümsediğiniz şeyin faydasını göremezsiniz. Bu taşları kullanmaya başladığınızda inşallah bu taş benim bu hastalığıma iyi gelecek diye kullanacaksınız sadece taş olarak değil hertürlü kullandığınız şifa kaynaklarınıda aynı düşünceyle kullanacaksınız ve inşallah faydasını bulacaksınız. Ancak şunuda belirtelim bu doğal taşlar sihirli bir değnek değildir taşı kullandınız bu hastalığınız kesin geçecek diye beklememek gerekir. Çünki hiçbir hastalığın çözümü kesin değildir hep olmama ihtimali vardır. Örnek vericek olursak kanser tedavisi gören herkez kemo terapiye girer. Kanser haslarının tedavisi kemo terapiyle ve çeşitli ilaçlarla yapılır ancak herkez kesin olarak kurtulmaz kimisi için yapılan bu tedavi olumlu olur ve hastalıktan kurtulur şifa bulur, kimisi ise şifa bulamaz. Rabbimiz bir derde bin derman verdik buyurmaktatır. Az önceki örnekte de belirttiğimiz gibi kurtulan kişinin dermanı o tedavi olmuştur kurtulamayanın ise dermanı başka tedavilerdedir. Şifa allahtantır. Taşların faydaları bilimsel olarak bilindiği ve tedavilerde kullanıldığı gibi dinimizde de bazı taşlara işaret edilmiştir. Bu taşlar rahman suresinde bahsi geçen zümrüt ve mercan taşı cennet taşı olarak geçer rabbimiz cenneti bu taşlarla süslediğini belirtir. Akik taşı ve turkuaz hadislerde övülen bir taştır. Özellikle akik taşını peygamber efendimiz bizzat kullanmış ve ümmetine de tavsiye etmiştir. Akik taşı kullanmak sünnettir. (Bu taşlarla ilgili bazı hadisleri islamda akik taşı makalemizden okuyabilirsiniz.) Kısacası doğal taşlar şifa vesilesidir faydaları vardır bu bir gerçektir ancak herkeze iyi gelecek sihirli bir değnek  gibi herkezi hemen iyi edecek diye bir şeyde yoktur. Bu taşlardan şifa bulan insan çoktur şifa bulamayanlarda çoktur. Bizim kul olarak görevimiz rabbimizin bize sunduğu şifa kaynaklarını deneyerek bize iyi gelecek şifa kaynağını bulmaktır. Tedbirimizi alalım ondan sonra tevekkul edelim. İnşallah herkez hastalıklarının şifasını en kısa zamanda ve kolay şekilde bulur.

Ametist taşı aşk ve sevgi taşı olarak bilinmektedir. Negatif elektrik yükünü topladığından ve taşıdığından bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü  yükseltici etkileri tespit edilmiştir.

Enerjisi huzur vericidir  ve sinir sistemine iyi gelir. Kişiye iç huzur verir. Kararsızlıkdan kurtarır ve kararlarımızı netleşdirir. Uykusuzluk çeken kişiler uykudan önce bir müddet ametist taşını elinizde tutun ve yattığınız yastığın altına koyun ve yatın. Ametist taşı eklem ağrılarına, kan dolaşımına faydalıdır. Vücudu zararlı toksinlerden arındırır ve kişiyi hayata daha sağlıklı yönlendirir. Bulundurduğu bu enerjiyle taşı üzerinde taşıyan kişiyi canlandırırcı etkisi vardır. Üzerinizde rahatca  sürekli taşıyabileceginiz bir taşdır. Ametist taşı'nın çevreye yaydığı enerji faydalıdır ve olumsuzluklardan kişiyi kurtarır. Ametist taşı'nın özellikle düşman gördüğünüz kişilerin yanındayken üzerinizde bulundurmanız faydalıdır. Çünkü ametist taşı olumsuz enerjileri pozitif enerjiye çevireceğinden ortamdaki kötü niyetli kişilerinde düşüncelerini olumlu yapar. Pembe kuvarsla kullanıldığında aklı güçlendirdiği ve albe iyi geldiği bilinir. Tendeki hücrelerin yenilenmesini saglar ve teni güzelleşdirdiği çalışmalarla tespit edilmiştir. Kişiyi sapkın düşüncelerden kurtarır. Kanser oluşumu engellediği bilinir. Kişinin yapacakların odaklanmasına konsantre olmasına yardımcı  olur. Bağışıklık sistemini  güçlendirir, kanı temizler.Ametist taşının yararlarını gören birçok insan bulunmaktadır. Hatta eski çağlarda bile ametist taşının alternatif tıp olarak kullanıldığına dair bulgulara saptanmıştır.Bu gibi Ametist taşının faydaları bilinir.

Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz.

Kategoriler : Taşlardaki şifa
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...