Kaplan gözü bileklik

13.10.2014 tarihinde yayınlandı. 2542 kez görüntülendi.

     Kaplangözü taşı bileklik faydaları nelerdir ? Sorusunun yanıtını bulmak ve kaplangözü bileklik hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için makalemizi okuyunuz.

Kaplan gözü bileklik faydaları ;

      Bağımsızlık ve özgürlük taşı olarak bilinir. Enerjilerilerimizi dengeler, ticaret hayatımızda başarı olmamıza yardım sağlar, korku, kıskançlık, inatçılık, kin gibi duygularımızı yenmemizi yardımcı olur. Astım hastalıklarına iyi gelen bir taştır. Sindirim sistemimizi, pankreas, dalak, mide ve kalp için faydalı bir taştır. Kaplangözü taşının yüzeyini okşayarak dertlerlerimizden ve endişelerimizden kurtulabiliriz. İnsanların iyi yönlerini görmemizi sağlar. Baş ağrılarının hafiflemesine yardımcı olur. Uykusuzluğa karşı etkilidir, kabus gören çocuklara iyi gelir. Olayları net algılamamızı sağlar, güc ve cesaret taşı olan kaplangözü insanın dayanıklığını arttırır ve engellere rağmen ilerlemeyi sonuca ulaşmamızı sağlar.

       İnsanlar tarih boyunca görünüşüne estetiklik katmak ve güzelliklerin arttırmak için çeşitli araçları kullanarak takılar yapmışlardır. İlk takı kullanımı, Güney Afrika 'da milattan önce 75.000 yılına ait kalıntılarda kabuktan yapılmış olan kolye ile başlamıştır. XVII. Yüzyılına kadar küpe hem kadın hem erkek tarafından kullanılmaktaydı. İnsanlar bu takı çeşitlerini değişik amaçlarla kullanmıştır. Bazı takılar kötü ruhlardan korunma aracı bir tılsım olarak kullanılmıştır. İnsanların takıları süslenme aracı olarak kullanımı ilk olarak eski Mısır döneminde olmuştur. Mısırlılar bu takıları çeşitli boncuklar ve doğal taşlardan yapmıştır. Daha sonraları bu takılar, yaygın olarak doğal taşlardan ve çoğunlukla değerli doğal taşlardan oluşmaktaydı. Mısırlılarla başlayan doğal taştan yapılan takılar eski Yunanlılar ve Romalılar arasında çokça gelişmiştir ve kullanımları yaygınlaşmıştır. Rivayetlere göre Caligula'nın eşi misafirliğe bir kaç kilo değerli ve yarı değerli çeşitli doğal taşlar takarak gidermiş, Caligulanın kendisi ise çeşitli doğal taşlarla süslenmiş elbise ve ayakkabılar giyermiş. Hatta Caligula atlarını ve hayvanlarını bile altından yapılmış yemliklerde doyururmuş. Doğal taşların enerjileri ve insan vücuduna etkileri tespit edildikçe doğal taşlar hastalıkların tedavisinde kullanılmak üzere takılar yapılarak kullanılmıştır. Günümüzde de çeşitli fiziksel ve psikolojik hastalıkların tedavisinde bu doğal taşlar kullanılmaktatır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerimde de bazı doğal taşlara işaret edilmiştir. Aynı zamanda da peygamber efendimiz hz.Muhammed (s.a.v) tarafından da bazı taşlar övülmüş , kullanılmış ve hadislerle ümmetine tavsiye etmiştir. Doğal taşları vücudunuzda çeşitli takı olarak ve evlerinizde aksesuar olarak kullarak faydalarından yararlanabilirsiniz. Sedef bileklik de hem estetik görünmek hemde faydasını görebilmek için kullanabilirsiniz.

       Ayrıca firmamızda bulunan her ürününde orjinallik garantisi bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmanızı tavsiye ederiz.

       Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz.

KAPLAN GÖZÜ TAŞI ÜRÜNLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...