Kahverengi yeşim taşı fiyatları

24.01.2015 tarihinde yayınlandı. 6499 kez görüntülendi.

  Güney kore kahverengi yeşim taşının faydaları nelerdir ? Kahverengi yeşim taşlı bileklik nedir ? Kahverengi yeşim taşı fiyatları nedir ? Sorularının yanıtını bulabilmek ve kore yeşimi taşı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmek için maklemizi okuyunuz.

      Kore yeşimi, yeşim taşları arasında en faydalı olan yeşim taşıdır. Kahverengi yeşim taşlı bileklik faydalarından bahsedecek olursak; Kore kahverengi yeşim taşının faydaları çok olduğu bir taştır. Kahverengi yeşim taşı bileklik faydaları arasında en çok bilineni ise bel, boyun vb. ağrılarına, bel fitiği rahatsızlıklarına iyi geldiği ve bu rahatsızlıkların tedavisinde kullanıldığıdır. Ayrıca kan dolaşımını düzenleyerek kan akışını hızlandırır ve bu özelliğiyle yüksek tansiyon gibi kandolaşımına bağlı bir çok hastalığa iyi gelen bir taştır. Kore yeşimi bir çoğumuzun bildiği gibi kore yeşimi taşından yapılmış yataklarla bel fıtığı rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda kore yeşimi yani kahverengi yeşim taşı, yeşim taşının en kalitesi olduğu için özünde yeşim taşıdır ve yeşim taşının faydalarınıda içinde barındırmaktatır.

GERÇEK KORE YEŞİMİ NASIL ANLAŞILIR. ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ TIKLAYINIZ.

Yeşim taşının bu özellikleri ;

Yeşim taşı özellik bakımından en güçlü taşlardan biridir. Yeşim taşı'nın üzerinde bilim adamları tarafından yapılan çalışmalar ve deneyler sonucunda insan üzerindeki şu etkileri tespit edilmiştir;

      Yeşim taşı sihir ve büyüden koruyan taşdır. Mutluluk taşı olarak da bilinmektedir. Bedendeki negatif elektriği toplayarak dısarı atar ve kişiyi stresten kurtarır. Yeşim taşı güzel rüyalar görmemizi sağlar. Diş hastalıkları ve ağrılarına karşı etkilidir. Yeşim taşı anti oksidandır. Gözler için faydalıdır. Yüzdeki siyah noktalara uzun süre tutulduğunda iyileştirdiği söylenmektedir. Cilt alerjilerinde yüze masaj şeklinde uygulandığında faydalıdır. Kan dolaşımını düzenleyip kalbe sakinlik verir ve kalbi güçlendirir. Duygu tutsaklığından kurtarır ve akıl ve mantık gücünü geliştirir. Aşırı duyguları yenmemize yardımcı, olur. Konsantrasyonu arttırır. Huzur verir, korku ve endişelerden kurtarır. Ruhsal sıkıntılardan kurtulmaya yardımcı olur. Böbrek ve safra kesesi rahatsızlıklarına iyi gelir. Kahverengi yeşim taşı yani kore yeşimi taşıda yeşim taşların en etkili ve en kaliteli türü olmasından dolayı bu fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkların tedavisinde etkilidir. Sizlerde kahverengi yeşim taşlı bileklik satın alarak essiz faydası bulunan bu mükemmel taşı kullanabilirsiniz.

     Yeşim taşı'nın  bu gibi özellikleri bilinmektedir asıl şifa rabbimizden gelir. Bu gibi tedavi araçlarları sadece vesiledir. Yüce rabbimiz bir derde bin derman verdik diye buyurmaktadır. Belki rahatsızlığınızın şifasının vesilesi budur beklide değildir. Bizlerin kul olarak yapması gereken rabbimizin sebeplerine sarılmak bizlere sunduğu şifa kaynaklarını denemektir. Tedbirimizi alalım şifa allahtandır.şüphesiz o her şeyin iyisini bilendir.inşallah rabbim bütün hastalıkların şifasını en kolay şekilde bulmayı nasip eder.

      Ancak kahverengi yeşim taşı bileklik fiyatlarının üzerinde satılmaktadır. Bu kahverengi yeşim fiyatına yüksek oluşu insanlarımızı madur etmektedir. Kore yeşim taşı etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış ve ülkemizde yaygın olarak tedavi aracı olarak kullanılan bir taştır. Bu kore yeşiminden üretilen bir çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünler Kore yeşimi bileklik, Kore yeşimi tesbih vb. ürünlerdir. Bu Kore yeşimi bileklikler, tesbihler piyasada bazı fırsatçılar tarafından çok yüksek fiyatlara satılmaktadır. Biz bu taşı koreden birinci elden ülkemize ithal edip, dizimini ve tasarımını da kendimiz gerçekleştirmekteyiz. Asıl olarak toptan satışımız olmasına rağmen son bir yıldır siz değerli müşterilerimizin yoğun talebi üzerine internet üzerinden online olarak perakende satışına da başladık. Birçok firma bu kore yeşimi ürünleri biz ve bizim gibi yurtiçi toptan imalatçı firmalardan ikinci hatta üçüncü şahıslardan temin ettiğinden fiyatlarını yüksek oranlarda satışa sunmaktadırlar. Kore yeşim taşı bileklik fiyatlarının yüksek tutulması insalarımızı madur etmektedir. Biz firmamız olarak vatandaşlarımıza bu Kore yeşim taşı bileklik fiyatlarımızı düşük tutarak bu mağduriyetleri gidermeye çalışıyoruz. Piyasada Kore yeşimi bileklik fiyatları yüksek olduğu gibi Kore yeşim taşı tesbih fiyatlarıda yüksek tutulmakta. Bu Kore yeşim taşı tesbih fiyatlarının yüksek tutulması özellikle erkek vatadaşlarımızı mağdur etmektedir. Firmamız bu mağduriyetleri gidermek için bu ürünleri her bütceye hitap edecek şekilde belirlemekte ve siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Firmamızdaki kore yeşimi ürünler ucuz olmasından dolayı imitasyonmu şüphesi duyanlara şunu belirtmek isteriz; ürünlerimiz kesinlikle orjinallik garantilidir. Ürünlerimiz yüzde yüz Orjinal kore yeşimidir. Eğer ürünlerimizin orijinal olmadığını kanıtlarsanız, ürünleri iade alıp paranızı iade etme garantiside veriyoruz. Piyasadaki hiçbir firma bu garantiyi vermez ve firmamızı tanıyan müşterilerimiz ürünlerimizin orjinalliği ve yüksek kalitesini bilir. Sizede ürünlerimizi kullanmanızı tavsiye ederiz.

       Kahverengi yeşim taşı bilekliklerimiz 140 tl, 150tl olmak üzere iki çeşittir. Toptan fiyatına perakende satış bu fırsatı kaçırmayın...

        Ayrıca firmamızda bulunan her ürününde orjinallik garantisi bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmanızı tavsiye ederiz.

NOT : Eğer bu ürünü toptan olarak almak isterseniz biziöle irtibata geçiniz.

GERÇEK KORE YEŞİMİ NASIL ANLAŞILIR. ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ TIKLAYINIZ.

Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz.

YEŞİM TAŞI ÜRÜNLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...