Jasper taşı fiyatı

23.11.2014 tarihinde yayınlandı. 3238 kez görüntülendi.

 Jasper taşı fiyatı nedir ? Jasper taşı bileklik faydaları nelerdir ? Nereden jasper taşı takı alınır ? Sorularının yanıtını bulmak ve jasper taşı bileklik hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için makalemizi okuyunuz.

Jasper taşı bileklik faydaları ;

       Dalak, karaciğer ve mesaneyi kuvvetlendirdiği ve koruduğu bilinir. Safra kesesini korur ve güçlendirir. Endokrin sisteminde dengeyi sağlar. Kişinin kendisini sağlıklı ve güçlü hissetmesini sağlar. Jasper taşının güçlü ve tedavi edici etkileri vardır. Sindirim sistemini düzenler. Dumanlı kuvars taşı güç ve cesaret taşıdır. Bedeni toksinlerden arındırır. Yılan ve örümcek zehirlenmelerine karşı etkilidir. Bu taş bereket taşı olarakta bilinir. Fiziksel direnci arttırır. Erkeklerde erkeksi özellikleri arttırır. Sevgiyi, kararlılığı ve inancı arttırıcı etkileri vardır. Konuşma yeteneğini arttırır.

Jasper taşı fiyatları ;

        Jasper taşı fiyatı jasper taşının gıramına ve jasper taşı takının işlenişine göre değişmektetir. Gerçek jasper taşı fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ve jasper taşı bileklik modellerini inceleyip jasper taşı satın almak için satış sitemizdeki ürünleri inceleyiniz. Toptan jasper taşı bileklik alımlarında toptan fiyat uygulanır. Toptan jasper taşı bileklik almak için irtibata geçiniz.

       İnsanlar tarih boyunca görünüşüne estetiklik katmak ve güzelliklerin arttırmak için çeşitli araçları kullanarak takılar yapmışlardır. İlk takı kullanımı, Güney Afrika 'da milattan önce 75.000 yılına ait kalıntılarda kabuktan yapılmış olan kolye ile başlamıştır. XVII. Yüzyılına kadar küpe hem kadın hem erkek tarafından kullanılmaktaydı. İnsanlar bu takı çeşitlerini değişik amaçlarla kullanmıştır. Bazı takılar kötü ruhlardan korunma aracı bir tılsım olarak kullanılmıştır. İnsanların takıları süslenme aracı olarak kullanımı ilk olarak eski Mısır döneminde olmuştur. Mısırlılar bu takıları çeşitli boncuklar ve doğal taşlardan yapmıştır. Daha sonraları bu takılar, yaygın olarak doğal taşlardan ve çoğunlukla değerli doğal taşlardan oluşmaktaydı. Mısırlılarla başlayan doğal taştan yapılan takılar eski Yunanlılar ve Romalılar arasında çokça gelişmiştir ve kullanımları yaygınlaşmıştır. Rivayetlere göre Caligula'nın eşi misafirliğe bir kaç kilo değerli ve yarı değerli çeşitli doğal taşlar takarak gidermiş, Caligulanın kendisi ise çeşitli doğal taşlarla süslenmiş elbise ve ayakkabılar giyermiş. Hatta Caligula atlarını ve hayvanlarını bile altından yapılmış yemliklerde doyururmuş. Doğal taşların enerjileri ve insan vücuduna etkileri tespit edildikçe doğal taşlar hastalıkların tedavisinde kullanılmak üzere takılar yapılarak kullanılmıştır. Günümüzde de çeşitli fiziksel ve psikolojik hastalıkların tedavisinde bu doğal taşlar kullanılmaktatır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerimde de bazı doğal taşlara işaret edilmiştir. Aynı zamanda da peygamber efendimiz hz.Muhammed (s.a.v) tarafından da bazı taşlar övülmüş , kullanılmış ve hadislerle ümmetine tavsiye etmiştir. Doğal taşları vücudunuzda çeşitli takı olarak ve evlerinizde aksesuar olarak kullarak faydalarından yararlanabilirsiniz. Sedef bileklik de hem estetik görünmek hemde faydasını görebilmek için kullanabilirsiniz.

       Ayrıca firmamızda bulunan her ürününde orjinallik garantisi bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmanızı tavsiye ederiz.

       Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz.

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...