Elmas taşının özellikleri

12.01.2014 tarihinde yayınlandı. 6295 kez görüntülendi.

Elmas taşı faydaları nedir? Elmas taşının özellikleri nedir? Elmas taşı nasıl anlaşılır ? Elmas taşı fiyatları nasıldır ?Sorularının cevaplarını bulacağınız bu makalemizi mutlaka okumalısınız.Bu Elmas taşı özellikleri bilimsel olarakta kanıtlanmıştır.

Elmas taşılarının özelliklerinden bahsedecek olursak;

Elmas taşı  saydam ve yarı saydam halde bulunan renksiz veya karışık renkte bulunan bir taştır. Parlak ve ışıltılı görüntüye sahip bir taştır. Elmas taşı eşit ölçülü kristal yapılı saf karbondan oluşur. Elmas taşı sadece başka bir Elmas taşıyla kesile bilir. Elmas, Kral taş ve Pırlanta isimleriylede bilinir.Başlıca Avustralya, Gana, Zaire, Rusya, Amerika, Brezilya, Güney Afrika ve Hindistan gibi ülklerden çıkarılır. Taşlar arasında en değerli ve keskin olan taştır. Bu gibi Elmas taşının özellikleri bilinmektedir.

Elmas taşı fiyatları çok yüksek olan bir taştır. Dünyada en pahalı taşlardandır. Elmas taşı nasıl anlaşılır? Bu soruya verilebilecek tek cevap vardır. Elmas taşı çok pahalı bir taştır ve bu taşın orjinalliği laboratuar ortamı dışında anlaşılması çok zor olan bir taştır. Ancak şu özelliğiyle elmas olup olmadığı hakkında ufak bir fikir sahibi olabilirsiniz bu özellik elmas taşı geceleri parlar zifiri karanlıkta bile parıltısıyla fark edersiniz.

Elmas taşı faydalarından bahsedecek olursak;

Elmas taşı Beyin fonksiyonlarını, kişilikteki blokajı ortadan kaldırır. Temel bir tedavi edici nitelikteki bir taştır. Bedeni  temizler, negatif kuvvetleri yok eder. Beden, ruh, zihin üçlüsünü birleştirir ve bütünleştirir. Saflığın, bolluğun,neşe ve sadakatin simgesidir. Aşkta, macerada ve finansal girişimlerde şans getirdiğine inanılan bir taştır. Taşıyan kişiye işlerinde başarılı olmayı sağlar. Kişiye cesaret veren bir taştır. Korkutucu rüyalardan kurtulmamıza yardımcı olur.  Zehrlenmelerden ve büyüden koruduğuna inanılan bir taştır. Bu gibi Diamond taşının faydaları bilinmektedir.

Doğal taşların faydaları vardır. İnsan oğlu bu, doğal taşların etkilerini dünyada var olduğundan beri kullanmıştır. Öncelikle şunu belirtmeliyim her şeyin başında inanç gelmektetir. Her konuda fayda görmek istiyorsanız o iş hakkında inançlı olmalısınız. Eğer doğal taşların etkileri hakkında olumsuz düşünceniz varsa bir taş parçasımı bana iyi gelecek diye düşünürseniz o küçümsediğiniz şeyin faydasını göremezsiniz. Bu taşları kullanmaya başladığınızda inşallah bu taş benim bu hastalığıma iyi gelecek diye kullanacaksınız sadece taş olarak değil hertürlü kullandığınız şifa kaynaklarınıda aynı düşünceyle kullanacaksınız ve inşallah faydasını bulacaksınız. Ancak şunuda belirtelim bu doğal taşlar sihirli bir değnek değildir taşı kullandınız bu hastalığınız kesin geçecek diye beklememek gerekir. Çünki hiçbir hastalığın çözümü kesin değildir hep olmama ihtimali vardır. Örnek vericek olursak kanser tedavisi gören herkez kemo terapiye girer. Kanser haslarının tedavisi kemo terapiyle ve çeşitli ilaçlarla yapılır ancak herkez kesin olarak kurtulmaz kimisi için yapılan bu tedavi olumlu olur ve hastalıktan kurtulur şifa bulur, kimisi ise şifa bulamaz. Rabbimiz bir derde bin derman verdik buyurmaktatır. Az önceki örnekte de belirttiğimiz gibi kurtulan kişinin dermanı o tedavi olmuştur kurtulamayanın ise dermanı başka tedavilerdedir. Şifa allahtantır. Taşların faydaları bilimsel olarak bilindiği ve tedavilerde kullanıldığı gibi dinimizde de bazı taşlara işaret edilmiştir. Bu taşlar rahman suresinde bahsi geçen zümrüt ve mercan taşı cennet taşı olarak geçer rabbimiz cenneti bu taşlarla süslediğini belirtir. Akik taşı ve turkuaz hadislerde övülen bir taştır. Özellikle akik taşını peygamber efendimiz bizzat kullanmış ve ümmetine de tavsiye etmiştir. Akik taşı kullanmak sünnettir. (Bu taşlarla ilgili bazı hadisleri islamda akik taşı makalemizden okuyabilirsiniz.) Kısacası doğal taşlar şifa vesilesidir faydaları vardır bu bir gerçektir ancak herkeze iyi gelecek sihirli bir değnek  gibi herkezi hemen iyi edecek diye bir şeyde yoktur. Bu taşlardan şifa bulan insan çoktur şifa bulamayanlarda çoktur. Bizim kul olarak görevimiz rabbimizin bize sunduğu şifa kaynaklarını deneyerek bize iyi gelecek şifa kaynağını bulmaktır. Tedbirimizi alalım ondan sonra tevekkul edelim. İnşallah herkez hastalıklarının şifasını en kısa zamanda ve kolay şekilde bulur.

Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz .

Kategoriler : Taşlardaki şifa
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...