Ejderha yumurtası taşı nedir

27.06.2015 tarihinde yayınlandı. 8399 kez görüntülendi.

  Ejderha yumurtası taşı nerede bulunur ? Ejderha yumurtası taşı ne işe yarar ? Ejderha yumurtası taşı nedir ? Sorularının yanıtını bulabilmek ve ejderha yumurtası taşı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmek için bu makalemizi okuyunuz.

Ejderha yumurtası taşı nedir ;

Ejderha yumurtası taşı septerya, nodül, enterolit, septeryan ve dinazor yumurtası adlarıylada anılmaktatır. Yaklaşık 100 milyon yıl önce volkanik patlamalar sonucunda kabuklu deniz canlılarının çamur topuna dönüşmesi sonucunda oluşan bir taştır. Bazı kaynaklarda ise kabuklu deniz canlılarının ölümü ve çamur topu haline gelmesi gelgitler sonucunda karaya vurması ve burda güneşe maruz kalarak çatlaması çatlakların bir çok mineral tarafından doldurulması sonucu taşlaşarak oluşmuştur. Bir çok mineralin bir araya gelmesi sonucu oluşan bir taştır enerjisi olukça yüksektir. Genellikle şekli küremsi ve yumurtamsıdır, bazen şekilsizde bulunmaktatır. Bazı septeryan taşlarının çapı 3 metreyi geçmektetir. Yapısındaki en önemli birleşim kalsit ve bentonit kildir.

Ejderha yumurtası taşı nerede bulunur ;

Bu taş dünyada Arizona, Utah ve madagaskar gibi ülkelerde bulunmaktatır. Ejderha yumurtası taşı fiyatı genellikle taşın şekline ve büyüklüğüne göre değişmektetir.

Ejderha yumurtası taşı ne işe yarar ;

Ejderha yumurtası taşı içerisinde bulunan bir çok mineralden dolayı enerjisi olukça yüksek taşlardandır. Bulunduğu ortamdaki negatif enerjiyi pozitife çevirir. Odaklanmayı arttıran bir taştır. Olumsuz düşünceler, çalkantı şeklindeki hisler, kötü rüya görmek, Ölüm korkusu ve depresyon gibi durumları düzeltebilir. Sarı arttırıcı duygular aşılar ve cömertlik duygusunu arttırdığı söylenir. İletişimi güçlendiren bir taştır. Şans ve bolluk taşı olarak bilinir. Vücuda topraklama yapar toprağın olumlu enerjisini bedene aşılar. Kalp spazmlarının ve krampların düzelmesine yardımcı olur. Bağışıklık sisteminin düzelmesine, güçlenmesine yardımcı olur. Dalgınlıktan kişiyi kurtarır ve konstrasyonu arttırır. Dişlerimizin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Strese karşı etkili bir taştır. Kemiklerin güçlü ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur. (kemik erimesi ve kemik deformasyonu gibi hastalıklara iyi gelir. ) Kas hastalıklarının hızlı iyileşmesine yarımcı olur.

Doğal taşların faydaları vardır. İnsan oğlu bu, doğal taşların etkilerini dünyada var olduğundan beri kullanmıştır. Öncelikle şunu belirtmeliyim her şeyin başında inanç gelmektetir. Her konuda fayda görmek istiyorsanız o iş hakkında inançlı olmalısınız. Eğer doğal taşların etkileri hakkında olumsuz düşünceniz varsa bir taş parçası mı bana iyi gelecek diye düşünürseniz o küçümsediğiniz şeyin faydasını göremezsiniz.

Bu taşları kullanmaya başladığınızda inşallah bu taş benim bu hastalığıma iyi gelecek diye kullanacaksınız sadece taş olarak değil hertürlü kullandığınız şifa kaynaklarını da aynı düşünceyle kullanacaksınız ve inşallah faydasını bulacaksınız.

Ancak şunuda belirtelim bu doğal taşlar sihirli bir değnek değildir taşı kullandınız bu hastalığınız kesin geçecek diye beklememek gerekir. Çünkü hiçbir hastalığın çözümü kesin değildir hep olmama ihtimali vardır. Örnek vericek olursak kanser tedavisi gören herkez kemo terapiye girer. Kanser haslarının tedavisi kemo terapiyle ve çeşitli ilaçlarla yapılır ancak herkez kesin olarak kurtulmaz kimisi için yapılan bu tedavi olumlu olur ve hastalıktan kurtulur şifa bulur, kimisi ise şifa bulamaz. Rabbimiz bir derde bin derman verdik buyurmaktatır. Az önceki örnekte de belirttiğimiz gibi kurtulan kişinin dermanı o tedavi olmuştur kurtulamayanın ise dermanı başka tedavilerdedir. Şifa allahtantır.

Taşların faydaları bilimsel olarak bilindiği ve tedavilerde kullanıldığı gibi dinimizde de bazı taşlara işaret edilmiştir. Bu zümrüt, inci ve mercan gibi taşlar rahman suresinde ve farklı ayetlerde geçer rabbimiz nimetlerinden bahseder. Bir başka  ayette de cenneti bu taşlarla süslediğini belirtir. Akik taşı ve turkuaz hadislerde övülen bir taştır. Özellikle akik taşını peygamber efendimiz bizzat kullanmış ve ümmetine de tavsiye etmiştir. Akik taşı kullanmak sünnettir. (Bu taşlarla ilgili bazı hadisleriislamda akik taşı makalemizden okuyabilirsiniz.) Kısacası doğal taşlar şifa vesilesidir faydaları vardır bu bir gerçektir ancak herkese iyi gelecek sihirli bir değnek  gibi herkesi hemen iyi edecek diye bir şeyde yoktur. Bu taşlardan şifa bulan insan çoktur şifa bulamayanlar da çoktur. Bizim kul olarak görevimiz rabbimizin bize sunduğu şifa kaynaklarını deneyerek bize iyi gelecek şifa kaynağını bulmaktır.

Tedbirimizi alalım ondan sonra tevekkul edelim. İnşallah herkes hastalıklarının şifasını en kısa zamanda ve kolay şekilde bulur.

Ayrıca firmamızda bulunan her ürününde orjinallik garantisi bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmanızı tavsiye ederiz.

Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz.

Kategoriler : Taşlardaki şifa
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...