Anjelit (Angelite) Doğaltaş Faydaları ve Özellikle

31.12.2022 tarihinde yayınlandı. 220 kez görüntülendi.

Anjelit (Angelite) Taşının Faydaları ;

Anjelit taşı melek taşı olarakta bilinen bir taştır. Sükunetiyle insan ruhunu sakinleştirir. Kişiye iç huzur ve gönül rahatlığı verir. Anjelit taşı huzur taşı olarakta adlandırılabilir. Bedeni ve ruhu iyileştiren bir taştır. Stresten ve bunalımlardan kurtulmamıza yardımcı olur. İletişim yeteneğini arttırır. Kişinin kendini daha doğru ifade etmesine yardımcı olan bir taştır. Korku, öfke ve aksiyeteye iyi gelen bir taştır. İnsana cesaret veren bir taştır. Doku ve kaslar üzerinde iyileştirici özelliği vardır. Uykusuzluğa ve uyku problemlerine iyi gelir. Boğaz, boğaz çevresi ve solunum yollarına iyi gelen bir taştır. Baş ağrılarını hafifletir. Kilo vermeye yardımcı olur diyet yapıp kilo vermek isteyenlere önerilen bir taştır.

Anjelit (Angelite) Taşının Özellikleri ;

Anjelit (Angelite) taşı, içerinde kalsiyum, oksijen ve sülfür içerir. Bazı durumlarda oluşumu esnasında demir, alüminyum, manganez, silisyum, titanyum, krom veya toryum mineralleri taşın içerisine karışabilir. Bu karışımlar olduğunda taşta hafif kırmızı yada kahverengi damarlar görünür. 
Anjelit (Angelite) taşı 1987 yılında Peru’da keşfedilmiştir. Anjelit (Angelite) taşı, genellikle soluk mavi renk veya beyaz renkte bulunur. Anhidrit grubuna bağlı yarı değerli taştır. İncimsi bir parlaklığı mevcuttur, çoğunlukla opak veya yarı saydam haldedir.

Kategoriler :
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...