Amazonit taşı bileklik

15.11.2014 tarihinde yayınlandı. 2640 kez görüntülendi.

  Amazonit taşı fiyatları nelerdir ? Amazonit taşı bileklik faydaları nelerdir ? Sorularının yanıtını bulmak ve amazonit taşı bileklik hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için makalemizi okuyunuz.

Amazonit taşı bileklik faydaları ;

       Hamilelik sonunda doğumu kolaylaştıran ve doğum ağrı ve sancılarını hafifleten bir taştır. Duygusal anlamda yara almış kişilere iyi gelir. Duygusal yaraların iyileşmesine yardımcı olur. Kişinin aşk ve sevgiyle alakalı iletişim becerisini arttıran bir taş olarak bilinir. Kalbe verdiği enerjiyle kalbi bir kalkan gibi koruyarak, kalp rahatsızlıklarına da iyi gelir. Vücudumuzun çeşitli kaslarını ve kas sistemini koruyup,iyi gelen bir taştır. Aşırı sinire iyi gelir, sinir sistemini dengeler. Aşırı heyecan ve öfkeye iyi gelen bir taştır. Akıl gücünü arttırak anlama yeteneğimizi arttırır ve anlatılan herşeyi daha kalıcı şekilde anlamaya ve öğrenmeye yardımcı olur. Bu özelliğiyle özellikle öğrenciler için çok uygun ve iyi bir taştır. Hayata çeşitli nedenlerle küsmüş hayat enerjisini kaybeden insanlar için faydalıdır mutluluk vererek yaşama sevincini arttırır. Kalsiyum eksikliğine iyi gelir kalsiyum içeren gıdalarda bulunan kalsiyumları vücudumuzun daha verimli almasına yardımcı olur, kalsiyum kaybını azaltır. Bu özelliğiyle dişler için faydalı bir taştır, diş çürüklerine iyi gelir. Kendimi daha iy tanıyıp ifade etme yeteneğimizi arttırır. Toplu yapılan işlerde başkalarıyla uyumlu bir şekilde çalışmamızı sağlayan özellikte bir taştır amazonite taşı.

       Amazonit taşı fiyatı amazonit taşı taşının gıramına ve amazonit taşı taşından yapılmış takının işlenişine göre değişmektetir. Gerçek amazonit taşı fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak ve amazonit taşı bileklik modellerini inceleyip amazonit taşı satın almak için satış sitemizdeki ürünleri inceleyiniz. Toptan amazonit taşı bileklik alımlarında toptan fiyat uygulanır. Toptan amazonit taşı satın almak için irtibata geçiniz.

       İnsanlar tarih boyunca görünüşüne estetiklik katmak ve güzelliklerin arttırmak için çeşitli araçları kullanarak takılar yapmışlardır. İlk takı kullanımı, Güney Afrika 'da milattan önce 75.000 yılına ait kalıntılarda kabuktan yapılmış olan kolye ile başlamıştır. XVII. Yüzyılına kadar küpe hem kadın hem erkek tarafından kullanılmaktaydı. İnsanlar bu takı çeşitlerini değişik amaçlarla kullanmıştır. Bazı takılar kötü ruhlardan korunma aracı bir tılsım olarak kullanılmıştır. İnsanların takıları süslenme aracı olarak kullanımı ilk olarak eski Mısır döneminde olmuştur. Mısırlılar bu takıları çeşitli boncuklar ve doğal taşlardan yapmıştır. Daha sonraları bu takılar, yaygın olarak doğal taşlardan ve çoğunlukla değerli doğal taşlardan oluşmaktaydı. Mısırlılarla başlayan doğal taştan yapılan takılar eski Yunanlılar ve Romalılar arasında çokça gelişmiştir ve kullanımları yaygınlaşmıştır. Rivayetlere göre Caligula'nın eşi misafirliğe bir kaç kilo değerli ve yarı değerli çeşitli doğal taşlar takarak gidermiş, Caligulanın kendisi ise çeşitli doğal taşlarla süslenmiş elbise ve ayakkabılar giyermiş. Hatta Caligula atlarını ve hayvanlarını bile altından yapılmış yemliklerde doyururmuş. Doğal taşların enerjileri ve insan vücuduna etkileri tespit edildikçe doğal taşlar hastalıkların tedavisinde kullanılmak üzere takılar yapılarak kullanılmıştır. Günümüzde de çeşitli fiziksel ve psikolojik hastalıkların tedavisinde bu doğal taşlar kullanılmaktatır. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerimde de bazı doğal taşlara işaret edilmiştir. Aynı zamanda da peygamber efendimiz hz.Muhammed (s.a.v) tarafından da bazı taşlar övülmüş , kullanılmış ve hadislerle ümmetine tavsiye etmiştir. Doğal taşları vücudunuzda çeşitli takı olarak ve evlerinizde aksesuar olarak kullarak faydalarından yararlanabilirsiniz. Sedef bileklik de hem estetik görünmek hemde faydasını görebilmek için kullanabilirsiniz.

       Ayrıca firmamızda bulunan her ürününde orjinallik garantisi bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmanızı tavsiye ederiz.

       Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz.

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...