Amazon taşı kullanımı

7.07.2014 tarihinde yayınlandı. 1962 kez görüntülendi.

  Amazon taşı kullanımı nasıldır ? Amazon taşı nasıl temizlenir ? Amazon taşı nasıl anlaşılır ? Sorularının yanıtını bulabilmek ve amazon taşı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmek için bu makalemizi okuyunuz.

Amazon taşı kullanımı, Amazon taşı nasıl temizlenir ;

       Amazon taşının etkisini arttırmak için temizlenip,arınması gerekmektetir. Amazon taşının temizlenmesi akan su altında 5 dk yıkanarak yapılmaktatır. Ayrıca güneşte 1 gün bekletilerekte arındırılabilir. Amazon taşından yapılmış takıları ise sirkeli suyla ıslanmış bir bezle 5 dk kadar silip hemen kurulayarak temizliğini yapabilirsiniz.

Amazon taşı nasıl anlaşılır ;

       Amazon taşının sahtesi genellikle ürün eline alındığında görünümünden anlaşılmaktatır. Bu şekilde anlaşılmıyorsa basit birkaç yöntemle anlaşılabilir. Amazon taşı ve bir çok taşta olduğu gibi imitasyon ürünler piyasada çok sayıda bulunmaktatır. Bu imitasyon ürünler genellikle ucuz taşların tabiri caizse kaldırım taşlarını , benzetilen değerli taşların renklerine boyayarak yapılmaktatır. Bu ürünler genellikle dış boyaları benzetilen değerli taşın renginde olup, iç kısımları kendi rengini yansıtmaktır. Bunu ürüne dışarıdan bakarak göremiyorsak taşı küçük bir kısmını kırarak yada bileklik veya tespihse bir tanesini kırarak içiyle dışının uyumunu anlayabiliriz. Ancak bu kırma işleminden önce taşı çakmakla ısıtın, bazı imitasyon ürünler daha kalitesiz oluyor ve ucuz taşların tozları boyanıp preslenmeyip sadece dışı boyanarak yapılıyor. Bu tür ürünleri çakmakla ısıttığınızda boyasının yanarak, ucuz taşının kendi renginin kaldığını göreceksiniz. Fakat ısıtma işlemini fazla abartıp, yüksek ısılarla yapmayın çünkü ametist taşı gibi bazı taşlar yüksek ısılara maruz kaldığında renkleri değişir. Bu işlemlerin hepsini deneyip ürünün içinin ve dışının renginin aynı olduğunu görürseniz bu ürün büyük ihtimal orijinaldir. Ancak ucuz taşın tozlarıyla boyanıp sonra preslenmişse de içinin dışının rengi aynı olur yada ısıda boyası akmayabilir bu tür ürünler kaliteli imitasyon üründür yani tozlarıyla boyanmıştır. Eğer bu denemeleri yapıp da anlayamadıysanız en garanti olarak üniversitelerinde biyoenerji bölümleri yada arkeoloji bölümlerinde test yaptırılarak anlayabilirsiniz. Genellikle taşın orijinalliği bu basit yöntemlerle anlaşılmaktatır. Siz ürünleri alırken güvenilir sitelerden ve orijinallik, iade garantisi veren firmalardan alın.

       Ayrıca firmamızda bulunan her ürününde orjinallik garantisi bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanmanızı tavsiye ederiz.

       Aradığınız soruların yanıtını bu makalemizde bulamadıysanız yorum olarak sorunuzu sorabilirsiniz.

Kategoriler : Taşlardaki şifa
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Yükleniyor...